Заголовок
Научное название
Pecari tajacu
Класс
Млекопитающие
Семейство
פקאריים
Социальная структура
קבוצה
הפקארי חי במבנה חברתי של קבוצות המונות 5-15 פרטים בממוצע וכוללות זכר שליט, מספר נקבות בוגרות וזכרים נחותים. לעיתים נצפות גם קבוצות גדולות הרבה יותר של עשרות פרטים.
Суточная активность
פעיל יום
Питание
Всеядный
הפקארי ניזון בעיקר ממזון צמחי מגוון כמו פקעות, שורשים, פירות, פטריות ואגוזים, אך גם מעט מזון מן החי, כגון ביצים, חיות קטנות ונבלות.
Что угрожает виду
Действия по охране вида
Время кормления/обогащения
This is some text inside of a div block.
Ареал среда обитания
Северная и Южная Америка
בית גידול ואזור מוצא של הפקארי מגוון מאוד: מיערות טרופיים ועד ערבות מדבריות גם בסמיכות ליישובי אדם, מצפון ארגנטינה ועד דרום-מערב ארצות-הברית.
Охранный статус в природе
lc
חסר מידע
DD
קרוב לסיכון
lc
בסיכון נמוך
nt
עתידו בסכנה
vu
בסכנת הכחדה
en
בסכנת הכחדה חמורה
cr
נכחד מהטבע
ew
נכחד
ex
Статус угрозы
lc
В мире
This is some text inside of a div block.
В Израиле
В Танахе
Масса тела
15
-
25
кг
Продолжительность жизни в природе
24
лет
Интересные факты
- הפקארי איננו חזיר! למרות הדמיון החיצוני הפקארים משתייכים למשפחה נפרדת (פקאריים) ונבדלים מהחזירים במבנה כפות הרגליים, במספר אצבעות הרגליים, במבנה מערכת העיכול, בקיומה של בלוטת ריח ובמשנן (מספר וסוג השיניים).
צילום: שי בן עמי